sexta-feira, 3 de agosto de 2012

Up Restaurant - Houston/TX

Chegou a época mais esperada pelos gulosos de Houston: mês do Restaurant Week 2012.
O Up foi o primeiro restaurante que visitei dentre mais de 150 participantes dessa edição.  Degustei o menu de almoço por 20 dólares que incluia entrada, prato principal e sobremesa: estava tudo delicioso!




  Entrada:


Asparagus Soup topped with two year-aged parmigiano reggiano. house-made croutons and baby asparagus spears




Crispy Brussels Sprouts and Artichoke Hearts with truffle aioli





Prato Principal:





Truffle Mushroom Ravioli with soft egg yolk center topped with toasted pine nuts, truffle oil, mushrooms, two year-aged parmigiano reggiano and chives in a beurre blanc sauce




Veal Payard thin grilled veal steak topped with a salad of cherry tomatoes and baby arugula, with balsamic reduction




Seafood Cannelloni lobster, lump crab, prawns, scallops and snapper in an amoricaine sauce and melted italian crucolo cheese




Sobremesa:




Flourless Chocolate Cake




Lemon Tart



Up Restaurant
3rd Floor
3995 Westheimer Road at Drexel
Houston, Texas 77027

713-640-5416


Um comentário:

  1. Que linda a apresentação da sopa! E tb gostei da cara da brussels sprouts.

    ResponderExcluir